29 March 2011

Jadi cikgu sangat best

Yes. itulah tajuk perbincangan kita hari ni ye tuan tuan dan puan puan. Sebab apa aku cakap macam tu? sebab aku dah takdak idea dah nak tulis apa untuk entry terbaru aku. heheh. Tapi ini bukan cakap cakap kosong okay. Aku cakap berdasarkan statistik yang diperoleh daripada Unit Research N Development blog aku sendiri. peh.

Kalau tak percaya sila tengok sendiri bukti yang aku dapat! kalau tak percaya lagi toloongla buat buat percaya weiii..



Ha. nampak? nampak? dalam banyak banyak entry aku, entry pasal tawaran nak jadi cekgu ni la yang paling top. Baru post dalam 21 hari dah 900 lebih pageview dah. Kalah Dr. Rozmey. Sory ye dokter, Saya tau doktor boleh, cuba lagi! mungkin dokter boleh dapat 40juta pageview? Siapa tahu? Dengan jusmate5 segalanya mungkin! Tiba tiba ja jusmate5 pulak kan.

Dengan gambaq diatas, sudah terbukti ramai orang yang berminat nak jadi cekgu. Saya sudah. Anda bila lagi? :D

Sekian

4 komen:

Cikgu Fikri said...

aku hengatkan hang nak citer psl PBS...
huhuhuhuh :)

BeritaKini said...

warga beritakini ingat cerita pasal sekolah tadi.....huhuhu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

dulu itu memang cita2ku...tapi skg...aku hanyalah seorg marketing....huhuhuhu...

'Irfan said...

susah nk jd cikgu,tambah2 pmpn,..:)..kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...